Yhteistyökumppanin esittely, Arkkitehtitoimisto Planssi Oy

Esittelen teille tärkeitä yhteistyökumppaneitani. Ensin kerron Arkkitehtitoimisto Planssi Oy:stä ja sen toimitusjohtaja Päivi Kasurisesta. Yritys on Kouvolasta ja tarjoaa pää- ja arkkitehtisuunnittelupalveluita. Erityisryhmien asuintalot ja liikerakennukset ovat olleet monta vuotta pääasiallisia suunnittelukohteita. Hallituksen puheenjohtajana toimii Tarmo Paju.

Tutustuimme Päivin kanssa, kun etsin sopivaa tahoa luovan alan hankkeeseen v. 2016. Haimme valtionavustusta ja saimmekin sitä yhteiseen hankkeeseen, jossa loimme yhteisen palvelumallin/-tuotteen sekä tuotteistimme palveluitamme.  Yhteistyöstämme löydät tietoja Facebookista https://www.facebook.com/Rakennus-ja-vihersuunnittelua-1125202490930609/

Päivi on rakennusarkkitehti (AMK) ja yrittäjä Korialta. Hän on toiminut arkkitehti- ja pääsuunnittelutehtävissä Arkkitehtitoimisto Tarmo R. Paju Oy:ssä vuosina 2002 – 2010 ja vuodesta 2011 lähtien Arkkitehtitoimisto Planssi Oy:ssä, jonka toimitusjohtaja ja osakas hän on.

Planssi Oy:ssä on työntekijöitä tällä hetkellä kolme. Toimistolla on ollut rakennussuunnitteluhankkeita julkishallinnolle, yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille. He ovat suunnitelleet viimeisen kuuden vuoden aikana Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueelle mm. erityisryhmien asuinrakennuksia, oppilaitoksia, hoitolaitoksia, liike- ja tuotantorakennuksia.

Yhteistyötä ja verkostoitumista on tapahtunut Päivin työn lisäksi myös harrastuksien kautta. Päivi kuuluu useisiin yhdistyksiin ja järjestöihin mm. Pohjois-Kymen RIA ry:n, Kouvola – Kangas Rotary ry:n, Korian Pioneerikilta ry:n ja Korian Ponsi ry:n jne.

Päivi innostui minun yhteistyötarjouksesta, koska heidän toimistolla ei ollut aiemmin tarjota vihersuunnittelua erikseen. Rakennuksen ympäristön, pihan, suunnittelu kuuluu perinteisesti arkkitehtisuunnittelijalle varsinaisen rakennussuunnittelun ohella. Rakennushankkeissa ei ole yleensä erikseen määritelty vihersuunnittelijaa ja sen tehtäviä. Erillisestä vihersuunnitelmasta, joka voisi sisältää pihatilan toimintojen suunnittelun ja mitoituksen, pintamateriaalien ja istutusten sekä kalusteiden, valaistuksen ja rakennelmien suunnittelun sekä kasvien huolto- ja hoito-ohjeet, toisi lisäarvoa kiinteistön ulkotiloille ympäri vuoden ja helpotusta pihan käyttöön sekä ylläpitoon.

Päivi ajatteli, että voisimme luoda yhdessä enemmän ja tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisempaa suunnittelupakettia. Arkkitehtitoimisto voisi tarjota jatkossa asiakkaille pää- ja arkkitehtisuunnittelun yhteydessä lisäksi myös täydellisen vihersuunnitelman uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin.

Tavoitteena meillä on saada asuntomessuille yhteinen kohde. Tarjoamme teille mahdollisuutta saada paikalliset ja asiantuntevat suunnittelijat, joilla on myös verkostoja ja kokemusta koko rakennushankkeen läpiviemiseksi. Jos kiinnostuit, asuntomessuilla on vielä muutama tontti vapaana ja tonttihaku käynnissä.

Yhteydenotot:
Arkkitehtitoimisto Planssi Oy
Päivi Kasurinen, puh. 040 564 0108
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
  
© 2018 Tallisillalla.fi Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston sisällöstä vastaa Vihertähti. Sivuston tekninen ylläpito sekä toteutus IT-Palvelut AtkShop