Suunnittelua

Pioneeripuistossa on kovin hiljaista. Työ keskittyy nyt kaikilla suunnitteluun. Itsekin työstän asiakkaitteni pihasuunnitelmia. Hasun & Hakkaraisen pihan suunnittelu on vielä alkuvaiheessa. Heidän tonttinsa on aivan Talliojan ja Tallisillan vieressä. Näkymä sinne tulee säilyttää, mutta tontti rajataan kuitenkin kevyesti. Heille tulee iso, katettu terassi sekä oleskelualue pihalle. Tämä suunnitelma meni rakennuslupahakemuksen liitteeksi tekstien kera ja on siis vasta alustava pihasuunnitelma.

Asiakkaani haluavat paikallisten yritysten materiaaleja ja kasveja puutarhaansa. Myös taidetta on tulossa. Tulisikohan taideteoksia eri materiaaleista, kasveista, kivistä? Mitähän me keksitään? Joka tapauksessa taide tulee kuvastamaan Anne Hasua ja Moision kartanoa sekä asiakkaiden valitsemaa teemaa Oma aika. Teema kuvaa ikääntymistä, etätyötä, harrastuksia, ekologisuutta sekä helppokulkuisuutta. Tästä on hieno jatkaa taidekodin pihasuunnittelua.

 

© 2018 Tallisillalla.fi Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston sisällöstä vastaa Vihertähti. Sivuston tekninen ylläpito sekä toteutus IT-Palvelut AtkShop