Ensimmäinen asuntomessukokous 20.11.2018

Kouvolan Upseerikerholla oli ensimmäinen asuntomessukokous tänään 20.11.2018. Kutsu tuli rakennuttajille, rakentajille, näytteilleasettajille, oheiskohteiden edustajille sekä viher- ja sisustussuunnittelijoille.

Suomen Asuntomessut Oy:stä operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää avasi kokouksen, esitteli messuhenkilökunnan sekä kertoi yleisiä messuihin liittyviä asioita. Kuvassa vasemmalla myös toimitusjohtaja Harri Tuomaala.

Kouvolan kaupungin messupäällikkö Sanna Kauppi selvitti messuprojektin tilannetta ja kaupungin aluevalvoja Esa Inkilä esitteli aluesuunnitelmaa.

Messualueella rakentaminen etenee nyt vauhdikkaasti ja taloja nousee harjakorkeuteen melkein päivittäin. Myös viherrakentaminen on edennyt suotuisten kelien johdosta. Hyvältä näyttää kaiken kaikkiaan ja asiat tuntuvat vahvasti konkretisoituvan päivä päivältä. Reiluun puoleen vuoteen, joka on messuihin aikaa, mahtuu niin paljon asioita, että aika kuluu varmasti kuin siivillä.

© 2018 Tallisillalla.fi Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston sisällöstä vastaa Vihertähti. Sivuston tekninen ylläpito sekä toteutus IT-Palvelut AtkShop