Ensimmäiset harjakaiset

Pääsin elämäni ensimmäistä kertaa harjakaisiin! Anne Hasu ja Paavo Hakkarainen kutsuivat yhteistyökumppaninsa koolle, ei ihan perinteisen hernekeiton äärelle, vaan tarjolla oli grillimakkaraa ja salaattia sekä kahvit kääretortun ja muropiirakan säestyksellä. Väkeäkin oli talotoimittajalta, kaupungin messutoimistosta ja pari Paavon apulaista. Myös Elimäen Sanomien päätoimittaja Raija Anttila oli tekemässä juttua lehteen. Ylen tv-porukka kävi jo aamupäivällä haastattelemassa Annea ja Paavoa ja juttu tuli ulos Kymenlaakson alueuutisissa:

https://areena.yle.fi/1-4508954

Tämän upean kuvan ottaja, Paavon tuttu jonka-nimeä-en-nyt-muista, näkyy kuvassa :)

Kuvassa näyttäytyy hienosti Tallioja, jonka vedenpinta nousee huoltotöiden valmistuttua, sekä Tallisilta taustalla. Annella ja Paavolla on upeat maisemat. Pihasuunnittelussa näkymiä ei yhtään tulla peittämään, mutta tontin rajalle tulee pensaita hillitysti. Messualueen vihertyöt ovat taas jatkuneet kesätauon jälkeen.

© 2018 Tallisillalla.fi Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston sisällöstä vastaa Vihertähti. Sivuston tekninen ylläpito sekä toteutus IT-Palvelut AtkShop